Изведба од темел до клуч на рака.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нашата приказна почнува во 1991 г. со основање на ВЕКИ како бренд кој својот развој го должи на огромен труд, посветеност и квалитет на услугите. Од 2007 г. го добива своето ново име ВЕКИ ГРАДБА и како наша примарна цел е да го понудиме најдоброто решение и најквалитетната изведба на нашиот пазар.

Визијата и целта ни се едноставни: желбите и потребите на клиентите се на прво место, а целта ни е секој клиент да го претвориме во успешна приказна на задоволен клиент.


Квалитетот, практичноста и функционалноста на нашите градби ја отсликуваат нашата посветеност и желба за квалитетен дом, а бројот на нашите задоволни клиенти е нашето мерило за успех. 
 
 
 
 
chair-vans
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПРОЕКТИРАЊЕ НА ИДЕЈНИ И ОСНОВНИ ПРОЕКТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
ИЗВЕДБА НА СИТЕ ТИПОВИ НА ГРАДБА ОД Б КАТЕГОРИЈА

 
 
 
 
 
 
 
 
ИЗВЕДБА НА ТЕРМО ФАСАДИ

 
 
 
 
 
 
 
 
ИЗВЕДБА НА МАЛТЕРИЈА ОД ГИПС

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ИЗГОТВУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

 
 
 
 
 
 
 
 
НАДЗОР НА ГРАДБИ ОД Б КАТЕГОРИЈА
 
 
 
 
 
 
 
 
ИЗВЕДБА НА ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА ФИНА МАЛТЕРИНА

 
 
 
 
 
 
 
 
ИЗВЕДБА НА СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ И СЛИЧНО

 
 
 
 
 
 
 
 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме! Едноставно пополнете го овој формулар, и веднаш ќе бидеме во контакт.
 
Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни.
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Стапи во контакт