ИЗВЕДБА ОД ТЕМЕЛ ДО КЛУЧ НА РАКА.


За нас

Нашата приказна почнува во 1991 г. со основање на ВЕКИ како бренд кој својот развој го должи на огромен труд, посветеност и квалитет на услугите. Од 2007 г. го добива своето ново име ВЕКИ ГРАДБА и како наша примарна цел е да го понудиме најдоброто решение и најквалитетната изведба на нашиот пазар.

Визијата и целта ни се едноставни: желбите и потребите на клиентите се на прво место, а целта ни е секој клиент да го претвориме во успешна приказна на задоволен клиент.

Квалитетот, практичноста и функционалноста на нашите градби ја отсликуваат нашата посветеност и желба за квалитетен дом, а бројот на нашите задоволни клиенти е нашето мерило за успех.

НАШИТЕ УСЛУГИ

ПРОЕКТИРАЊЕ НА ИДЕЈНИ И ОСНОВНИ ПРОЕКТИ

ИЗВЕДБА НА СИТЕ ТИПОВИ НА ГРАДБА ОД Б КАТЕГОРИЈА

ИЗВЕДБА НА ТЕРМО ФАСАДИ

ИЗВЕДБА НА МАЛТЕРИЈА ОД ГИПС

ИЗГОТВУВАЊЕ НА ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

НАДЗОР НА ГРАДБИ ОД Б КАТЕГОРИЈА

ИЗВЕДБА НА ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА ФИНА МАЛТЕРИНА

ИЗВЕДБА НА СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ И СЛИЧНО

Завршени проекти

Контакт

Loading
Your message has been sent. Thank you!

Работно време:

Понеделник-Петок 07:00 - 17:00
Сабота-Недела Затворено

Телефон:

+389 34 351 868
+389 71 253 767

Email:

vekigradba07@gmail.com

Адреса:

с. Борисово б.б.2400 Струмица
Македонија